Sunday, June 26, 2011

0 comments

Monday, June 6, 2011

Pengumuman

1 comments
Saya ada pengumuman saya dah mandi....

Saturday, January 9, 2010

ello

4 comments



HI.....aku dah mandi....hahahha.....gile nak mampos...hohoho..aark ade orang mati tolong!!!!!!!!...ntah sape ntah men cakap je....bye aku dah mandi....aik pein yang same ntah ejaan dia camner ntah plek...cakap tadi bye tapi masih ade tolong!!!!!!!!!!!!!!

Friday, August 28, 2009

fisherman

1 comments


Mase dekat mane tah dah lupa hahaha aku yang pakai baju wanrne hitam tu hahaha mase tu panas aku pun tak tahan ok ta.

Dataran merdeka

1 comments


nie gambar aku dekat dataran merdeka best,mase makan aku makan roti canai sampai aku muntah sebab banyak makan ok nampak tak aku yang last tu pakai baju warna merah ini adalah keluarga aku ok tata.

Wednesday, August 26, 2009

Cuaca

0 comments
Cuaca hari ini mendung dan kemudian hujan kemudian erm,erm,erm,erm,erm,erm,erm,erm,erm,erm,erm kemudian,kemudian erm,erm,erm,erm,erm,erm,erm,erm,erm,erm entah la tipu je cuaca ni hahahaha

org yang tngk cuaca ini "oi laporan cuaca tipu,tak guna die tipu"orng lain oi kejar die.

esh,esh,esh teruk nye lahai sape lah org cuaca tu ye ianya ialah org yng tulis ni lah hahahaha "perusuk yng marah dah datang tidak". Ok bye laporan ditutup.

answers

0 comments
gemuk tolak kurus kurus jatuh la hahahaha
 

Aku aZri Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template